Preko 30 godina iskustva

Sve vas koji ste u potrazi za stomatologom koji će vas razumjeti i vratiti vam osmijeh, pozivamo da se upoznate s nama i uslugama koje pružamo te da nam se s povjerenjem obratite.

Zlatko Delov

Dr. med. dent

Naš tim vodi međunarodno priznati doktor dentalne medicine, dr. Zlatko Delov koji ima preko 30 godina radnog iskustva. Svoje znanje usavršavao je 23 godine kao specijalist implantologije, protetike i estetske stomatologije. Radio je 13 godina u Kanadi, te stekao međunarodni ugled.

Asistentice

Stručne, smirene - uvijek uz osmijeh

Naše su asistentice desne ruke doktorima. Ambiciozne i predane svome poslu, ali uvijek vedre i nasmijane, asistentice će se svakom pacijentu posvetiti individualno i s pažnjom. Uvijek će Vas dočekati širokog osmijeha nudeći Vam kavicu, čaj ili sok. Na raspolaganju su za dogovor ili promjenu termina, a ukoliko je potrebno, ohrabrit će Vas toplom rječju.

Boutique Studio Delov

Dragi naši sadašnji i budući pacijenti, dobrodošli u našu ordinaciju!

A sve Vas koji ste u potrazi za stomatologom koji će Vas razumjeti i vratiti Vam osmijeh, pozivamo da se upoznate s nama i uslugama koje pružamo te nam se s povjerenjem obratite.

Posjetite nas na lokaciji Dolac 7a, Rijeka, svakim radnim danom od 9 do 17 sati. Za sve naše nove pacijente, prvi pregled je BESPLATAN.

U svrhu osiguravanja najkvalitetnije usluge, surađujemo s vrhunskim stručnjacima i koristimo samo provjerene materijale. Ovo su naši dugogodišnji partneri: