Svjedočanstva

Petar (38)


Imao sam velikih problema sa zubima od kada znam za sebe. Mogao bih knjigu napisati o negativnim iskustvima sa zubarima. Možda kasno, no preko preporuke došao sam kod doktora Delova u Rijeci i gle čuda, ništa nije kao prije! Idem redovito na kontrole i sada volim doći kod zubara. Najljepše mu hvala!

Armando (58)


Hvala vam na vašoj profesionalnosti, ali i prijateljskom pristupu. Osjećam se kao da sam dio vaše obitelji. Moji novi zubi su predivni! Hvala, hvala!

Irena (42)


Oduševljena sam! Hvala doktorima i personalu. Napokon ne moram pokrivati usta rukom kada se smijem. Sada se smijem i kada mi ništa nije smiješno. Preporuka – svakako!

Emanuele (42)


Od srca hvala doktoru Delovu i njegovom timu na pozitivnom iskustvu! Zahvalan sam vam što se napravili potpuno novu osobu od mene.

Mario (56)


Radim na televiziji u Zagrebu i imao sam velikih problema s bolestima usne šupljine. To me je sprječavalo u radu s kolegama, a da ne spominjem veliki strah od stomatologa. No, iskusni doktor Delov i njegov tim riješili su sve moje probleme. Jako sam zahvalan.

Graziella (59)


Hvala puno doktoru Delovu i njegovom timu stručnjaka. Jako sam zadovoljna sa svojim novim zubima.

Franco (36)


Hvala puno mom prijatelju Bruni koji mi je preporučio studio doktora Delova. I naravno, hvala doktoru Delovu na lijepom osmijehu.